Krom Su Arıtıcısı

329.00 TL
koment(0)   |  Add Comment
Ürün Kodu: KAFSV22
Suyu musluktan doğrudan seramik ve aktif karbon klor emici filtreden nano teknoloji sayesinde temiz, sağlıklı ve ekonomik bir şekilde arıtarak çok daha kaliteli hale getirir.
Stock STOCK: Yes
numër
- +
Add to Basket

If you order now in cargo.
Pastrues uji qeramik teknologjik Nano; ul ndjeshëm klorin, aromën, gëlqeren dhe ndotësit. E bën ujin të sigurt për t’u pirë. Për më tepër, pastron ujin për larjen e perimeve dhe gatimit.

Ju mund ta përdorni me siguri sepse largon klorin në ujë nga bakteret, sedimentet, ndryshkja dhe substanca të tjera të dëmshme. Pastron ujin nga rubineti drejtpërdrejt nga filtri absorbues i klorit karbonik dhe aktivizues i klorit me nano teknologji në një mënyrë të pastër, të shëndetshme dhe ekonomike, duke e bërë atë cilësi shumë më të lartë.

përfitimet:
Ai shkatërron bakteret dhe kërpudhat dhe parandalon riprodhimin e tyre.
Redukton metalet e rënda të tretura në ujë me 98%. Redukton klorin me 95%.
. Ajo largon aromën dhe shijen e keqe.
. Ka një kapacitet pastrimi 3 litra në minutë.
. Shtë efektiv kundër ujërave të nxehtë dhe të ftohtë.

Funksione:
Fishek me 5 faza: Karboni i aktivizuar, KDF 55, sulfiti i Kalciumit, topat qeramikë Biocera, filtri qeramik pambuku PP, filtri ultrafiltrimit.

KDF: Heq klorin dhe jonet e metaleve të rënda.
Sulfiti i kalciumit: Redukton bakteret dhe metalet e rënda.
Karboni i aktivizuar: Heq klorin dhe erën e keqe.
Topat qeramike bio-cera: Heq metabolitët acid dhe toksinat në ujë.
Filtri qeramik pambuku PP: Nuk përmban ngjitës kimik. Përdoret për të parandaluar ndryshkun, llumin, vezët e insekteve dhe grimcave të tjera të mëdha në ujë.
Filtri i ultrafiltrimit: isshtë një nga metodat e filtrimit të membranës në marrjen e ujit të pastruar nga mikroorganizmat.

instalimi:
Vendosja e lehtë
Shtë i përshtatshëm për të gjitha llojet e rubinetave.

Lifetime:
Koha e përdorimit të filtrit lidhet me cilësinë e ujit lokal, presionin e ujit. Por ju duhet të ndryshoni filtrin çdo 3-6 muaj.
 Kur hapni rubinetën për herë të parë, është normale të kulloni ujin e zi.Në përdorimin e parë, rubineti duhet të lihet i hapur për dy minuta për të hequr pluhurin e karbonit që ngjitet në prodhimin e filtrit.
Ju mund të zgjasni jetën e filtrit duke e hequr atë kur filtri qeramik ndotet, duke e pastruar atë me anën e gjelbër të fortë të jastëkut të pastrimit dhe duke e riparuar atë.
Product code: #288


Average Evaluation » puan
  • *
  • *
  • *
  • *

Viaveta üzerinden satın alınan ürünlerin iade ve değişim koşulları, ürünün nihai sahibi ile elektronik ortamda gerçekleştirilen satış sözleşmesi uyarınca aşağıdaki şart ve usullere bağlamıştır.

İade Şartları

·         İadeler mutlak surette orijinal kutu/ambalajı ve faturası ile birlikte yapılmalıdır.

·         İadesi talep edilen ürün bir başka tüketiciye aynı nitelikte yeniden satılabilir olmalıdır.

·         İade talebi satın almayı takip eden 14  gün içerisinde ürünün nihai sahibi tarafından viaveta adresinde bulunan Müşteri kendi kullanıcı panelinden Destek Masası bölümünden yeni ticket girişi yaparak iade bildiriminde bulunabilir.

·         Destek masasından yapılan iade bildirimlerine en geç 24 saat içerisinde geri dönüş sağlanmaktadır.

İade talep edilemeyecek ürünler

Hizmet ifasına başlanması ve/veya iade sonrası bir başka tüketiciye aynı nitelik ve nicelikte yeniden satılamayacak olması sebebiyle iadesi mümkün olmayan ürünler aşağıda listelenmiştir.

·         Domain (alan adları)

·         Danışmanlık ve aracılık hizmetleri

·         Teknik destek hizmetleri

·         Kurulumu yapılmış ya da aktif edilmiş E-ticaret (Via shop ürün paketi) ve Emlak yazılım paketleri(Via estate paketi).

İade usulü

*viaveta, yukarıda açıklanan iade talebine uygun ürünler için yine yukarıda tanımlanan iade şartlarının sağlanması halinde, aşağıdaki usul ve kurallara bağlı kalmak koşulu ile nihai tüketici talebini takip eden 15 (on beş) iş günü içerisinde aşağıdaki iade usullerini uygular.

*İadesi yapılan ürün/ürünler, viaveta adresinde bulunan kendi kullanıcı panelinizden Destek Masası bölümüne düşen iade onay bildirimini alması durumunda 15 iş günü içinde "ürün bedeli" tarafınıza geri ödenecektir.
* Ürün Bedel İadesi işlemi tamamlandığında kullanıcı panelinizdeki Destek Masası bölümüne bildirim yapılacaktır.
* Ödemenizin hesabınıza yansıması bankaların işlem sürelerine göre farklılık gösterebilir.

 

İade talebinden cayma

Nihai tüketici iade talebinden, 48 saat içerisinde cayma hakkına sahiptir

Support Icon